Aanbiedingen

Ken je het Deense merk Bellinger al? Bellinger is een hip brillenmerk met een collectie vol kleur. De fraaie modellen zijn ontworpen en gemaakt in Denemarken waarbij gebruik wordt gemaakt van de fijnste materialen. Deze brillen zijn allemaal uniek door het goede kleurgebruik en de verschillende vormen monturen. Kom naar onze winkel om de collectie te bekijken!

Bij aankoop van een bril van het merk Bellinger ontvang je nu een heerlijke fles prosecco (zolang de voorraad strekt) en een voucher t.w.v. € 50,- voordeel op je volgende Bellinger bril cadeau! Wat dacht je van een bril speciaal voor achter de computer of voor tijdens het autorijden? Met onze Dubbel(+) aanbieding ontvang je naast het voordeel op het montuur ook het tweede glas in je volgende bril cadeau!

VINT montuur inclusief enkelvoudige glazen € 199,- en multifocaal € 399,-. 

VINT is een collectie van unieke monturen met een knipoog. Toffe modellen, kleurrijke details en de vintage look karakteriseren de brillen. En wist je dat er aan de binnenkant van de pootjes een quote staat? VINT kent vele gezichten en er zit dan ook altijd wel een tof model voor je bij. Of je nu voor stoer, kleurrijk of hip gaat. VINT heeft het allemaal. En het mooie is dat we de brillen (inclusief glazen) voor een vaste lage prijs verkopen! Kom je snel een kijkje nemen?
Vraag naar de voorwaarden.

Eén glas cadeau in je extra bril

Bij aankoop van een bril ontvangt u bij aanschaf van een volgende bril één brillenglas cadeau. Bijvoorbeeld een bril met Digital glazen van ZEISS

Met onze dynamische levensstijl van tegenwoordig is er niet één bril perfect voor iedere situatie. Sportievelingen kunnen zich hier waarschijnlijk in vinden, maar Henk Prummel Opticien biedt bijvoorbeeld ook kijkoplossingen voor beeldschermwerk en automobilisten. En naast een bril op sterkte is een zonnebril op sterkte minstens net zo prettig en belangrijk. Respectievelijk is een computerbril, een paar DriveSafe brillenglazen of een zonnebril op sterkte de perfecte toevoeging aan je levensstijl. Daarom krijg je één brillenglas cadeau bij je extra bril!


Vraag naar de voorwaarden.