Aanbiedingen

Je ogen zijn de hele dag in beweging. Zit je veel achter de computer? Rij je vaak in de auto? Hou je van koken, puzzelen of tuinieren? In elke situatie hebben je ogen behoefte aan een ander soort ondersteuning. Wij hebben de kijkoplossing die aan je visuele eisen voldoet, op ieder moment van de dag. Denk aan speciale brillenglazen voor perfect zicht in de auto of brillenglazen waarmee je ontspannen kijkt naar je digitale schermen.

Haarscherp zicht in elke situatie.

Zorg ervoor dat je alles aankunt waar je ogen vandaag de dag mee worden geconfronteerd.  Je profiteert nu van 50% voordeel op een tweede paar brillenglazen van ZEISS*. Zodat je haarscherp zicht hebt in élke situatie, op elk moment van de dag. Kom langs in onze winkel en ontdek samen met onze specialisten je ideale kijkoplossing!

*vraag naar de voorwaarden.

NACHTLENZEN CORRIGEREN JE OGEN TERWIJL JE SLAAPT
Nu oogmeting en aanpassing cadeau!

VINT montuur inclusief enkelvoudige glazen € 199,- en multifocaal € 399,-. 

VINT is een collectie van unieke monturen met een knipoog. Toffe modellen, kleurrijke details en de vintage look karakteriseren de brillen. En wist je dat er aan de binnenkant van de pootjes een quote staat? VINT kent vele gezichten en er zit dan ook altijd wel een tof model voor je bij. Of je nu voor stoer, kleurrijk of hip gaat. VINT heeft het allemaal. En het mooie is dat we de brillen (inclusief glazen) voor een vaste lage prijs verkopen! Kom je snel een kijkje nemen?
Vraag naar de voorwaarden.