Aanbiedingen

Zonnebril op sterkte aanbieding

Een zonnebril op sterkte met ZEISS zonneglazen is nu extra aantrekkelijk geprijsd. Kom langs in onze winkel en profiteer!

Een zonnebril zorgt er niet alleen voor dat je in de felle zon goed zicht hebt, maar beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-straling. Geef je ogen rust met een zonnebril die bij je past. Of je je nu in de auto, in de stad of op het strand bevindt: je zonnebril gaat overal mee naartoe. En wil je gekleurde, meekleurende of bijvoorbeeld gepolariseerde zonneglazen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Henk Prummel Opticien ben je welkom voor een professioneel advies.

VINT montuur inclusief enkelvoudige glazen € 199,- en multifocaal € 399,-. 

VINT is een collectie van unieke monturen met een knipoog. Toffe modellen, kleurrijke details en de vintage look karakteriseren de brillen. En wist je dat er aan de binnenkant van de pootjes een quote staat? VINT kent vele gezichten en er zit dan ook altijd wel een tof model voor je bij. Of je nu voor stoer, kleurrijk of hip gaat. VINT heeft het allemaal. En het mooie is dat we de brillen (inclusief glazen) voor een vaste lage prijs verkopen! Kom je snel een kijkje nemen?
Vraag naar de voorwaarden.

Eén glas cadeau in je extra bril

Bij aankoop van een bril ontvangt u bij aanschaf van een volgende bril één brillenglas cadeau. Bijvoorbeeld een bril met Digital glazen van ZEISS

Met onze dynamische levensstijl van tegenwoordig is er niet één bril perfect voor iedere situatie. Sportievelingen kunnen zich hier waarschijnlijk in vinden, maar Henk Prummel Opticien biedt bijvoorbeeld ook kijkoplossingen voor beeldschermwerk en automobilisten. En naast een bril op sterkte is een zonnebril op sterkte minstens net zo prettig en belangrijk. Respectievelijk is een computerbril, een paar DriveSafe brillenglazen of een zonnebril op sterkte de perfecte toevoeging aan je levensstijl. Daarom krijg je één brillenglas cadeau bij je extra bril!


Vraag naar de voorwaarden.