Aanbiedingen

TOT 100,- VOORDEEL OP JE NIEUWE BRIL

Profiteer nu tijdelijk van € 50,- voordeel bij aankoop van een enkelvoudige bril en € 100,- voordeel bij aankoop van een multifocale bril*

Maak een afspraak bij één van onze specialisten, zij adviseren en helpen je graag. Bovendien ontvang je bij aanschaf van een bril de oogmeting cadeau.

ZORGVERGOEDING

Heb je nog recht op een zorgvergoeding dit jaar? Wij checken hoeveel vergoeding je krijgt en verrekenen dit bedrag bij de aankoop.

*vraag naar de voorwaarden.

Eén glas cadeau in je extra bril

Bij aankoop van een bril ontvangt u bij aanschaf van een volgende bril één brillenglas cadeau. Bijvoorbeeld een bril met Digital glazen van ZEISS

Met onze dynamische levensstijl van tegenwoordig is er niet één bril perfect voor iedere situatie. Sportievelingen kunnen zich hier waarschijnlijk in vinden, maar Henk Prummel Opticien biedt bijvoorbeeld ook kijkoplossingen voor beeldschermwerk en automobilisten. En naast een bril op sterkte is een zonnebril op sterkte minstens net zo prettig en belangrijk. Respectievelijk is een computerbril, een paar DriveSafe brillenglazen of een zonnebril op sterkte de perfecte toevoeging aan je levensstijl. Daarom krijg je één brillenglas cadeau bij je extra bril!

Bij aankoop van een nieuw bril met heldere ZEISS brillenglazen, krijg je een Dubbel+ bon. Als je een tweede bril koopt binnen een jaar, krijg je bij inlevering van deze bon één brillenglas cadeau*. Zo voorzien we je van je nieuwe favoriete zonnebril met ZEISS zonneglazen. Of glashelder zicht op kantoor of juist bij het sporten. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat! De specialisten bij Henk Prummel Opticien adviseren je graag.


Vraag naar de voorwaarden.

VINT montuur inclusief enkelvoudige glazen € 199,- en multifocaal € 399,-. 

VINT is een collectie van unieke monturen met een knipoog. Toffe modellen, kleurrijke details en de vintage look karakteriseren de brillen. En wist je dat er aan de binnenkant van de pootjes een quote staat? VINT kent vele gezichten en er zit dan ook altijd wel een tof model voor je bij. Of je nu voor stoer, kleurrijk of hip gaat. VINT heeft het allemaal. En het mooie is dat we de brillen (inclusief glazen) voor een vaste lage prijs verkopen! Kom je snel een kijkje nemen?
Vraag naar de voorwaarden.